Astanga Debrecenben!

Biztosan észrevetted, hogy az órarendben többféle astanga foglalkozás is szerepel.  Ez a dinamikus jógatípus kötött gyakorlatsorokból áll: saját légzésütemben, meghatározott sorrendben gyakoroljuk az ászanákat, és mindig egy adott pontra szegezzük a tekintetet. (bővebben az astangáról: itt)

parshvakonasana

Ha már ismered a sorozatot, és nincs szükséged arra, hogy az oktató hagyományos módon vezesse az órát, inkább a személyre szabott instrukciókkal és javításokkal érsz majd el áttörést a gyakorlásodban. Bátran válaszd a nyitott astangát, ahol gyakorolhatsz mysore stílusban!

Ha nagyjából ismered a sorozatot (legalább a csónakpózig), érdemes eljönnöd a vezetett astanga jógára, de a nyitott foglalkozásokon is kapsz majd segítséget!

Ha még most ismerkedsz az astangával, érdemes részt venned valamilyen előkészítő foglalkozáson! Néhány órarendi bevezető astanga órán, vagy egy 3 órás astanga bevezető minitanfolyamon!

Astanga bevezető workshop október 23-án!

Itt megismerheted az astanga vinyásza jóga alapjait: gyakoroljuk a megfelelő légzést, a bandhák (testzárak) használatát és a dristit (a tekintet vezetése). Beszélünk az első sorozat (yoga chikitsa, jógaterápia) felépítéséről, majd részletesen átvesszük a napüdvözleteket és a sorozat elejét. A 3 órás minitanfolyam segít, hogy biztonságosan felépítsd az otthoni gyakorlásod is! Ahol szükséges, végzünk rávezető gyakorlatokat és tanulunk könnyített variációt is.

Ajánlott, ha kezdő gyakorló vagy astangában, vagy ha szeretnéd átismételni az alapokat.

A minitanfolyam díja: 2500 Ft

Időpont: 2014. október 23. 9.00-12.00

Jelentkezz személyesen a jógaórák előtt/után, telefonon vagy emailben!

hozzászólások

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: