Találkozunk a Mandalában!

Az elmúlt héten az utolsó jógaórákat is levezettük a Dahliában.
Pont két éve költöztem ide három szatyor cuccal Rákóczi útról, most nagy kocsira volt szükség, annyi minden összegyűlt :)

költözés

Nem hittem, hogy ilyen hamar ennyire sokan lesztek, jó látni, hogy egyre többen léptek korán reggel is a szőnyeg elejére, és nagyon örülök a sok oktatóképzősnek is! Többen is részt vettetek már Anett óráin, rengeteg segítséget kaptam tőle a Dahlia utolsó heteiben és a Mandala megnyitásában is (köszi Anett :)).

Lassan befejezzük az új központ felújítását. Még pár dolog hiányzik, de úgy döntöttünk, hogy próbaüzemben mégis megnyitunk, és egyelőre a megszokott dahliás órarend szerint tartunk órákat a Piac utca 45-47. udvarában. Ha már minden a helyén lesz, növeljük a heti óraszámot, lesz haladó gerincjóga és hatha jóga is, havonta egy-két hétvégén pedig 3 órás minitanfolyamokkal várunk benneteket!

fb_group3

Mostantól minden infót a mandalás honlapon keressetek! Facebook eseményeket már nem fogunk hirdetni, mert megszűnik a bejelentkezés is ;) Mielőtt elindulsz hozzánk, mindenképp csekkold az oldalainkat, mert ha véletlenül elmarad egy óra vagy más ugrik be helyettünk, ott értesítünk benneteket!

Néhány hasznos link, aztán nehogy a Piac 1. alatt csengessetek ;)

órarend
facebook oldal
facebook csoport

hozzászólások

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: